Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Plesová sezóna je tu. Aký šperk si zvolíte?

1. February 2020

 



Plesová sezóna je v plnom prúde. Pripravili sme si pre vás 8 tipov na úžasné plesové variácie v hlavnej úlohe so šperkami Petra Toth.

Gong Plesu v opere otvoril plesovú sezónu. Ak sa chystáte na ples a nemáte ešte vybraté šaty a šperky, pripravili sme pre vás v spolupráci s našou stylistkou 8 plesových tipov, pre každú ženu. Dodržali sme plesovú etiketu a k 8 nádherným róbam sme zladili šperky z našich posledných kolekcií. Veríme, že sa vám náš výber bude páčiť a necháte sa inšpirovať.

1. Jemná a nenápadná

Ste romantická duša a neradi pútate pozornosť? Jemné čipkové šaty púdrovej farby s farebnými akcentami sú pre vás ako stvorené. My sme ich doplnili šperkami z kolekcie Kvety Telgártu. Tenký náramok s prstienkom sú výbornou voľbou k trojštvrťovým rukávom. Šaty majú zvýšený golier, preto by sme vlasy v predu jemne vypli a vzadu nechali prirodzené vlny. K takémuto účesu sú výbornou voľbou decentné náušnice červený kvet s lístkom.

2. Zlatý stred

Nechcete byť šedá myška, ale nechcete, aby na vás padol každý pohľad okoloidúcich. Presne pre tento typ ženy sme nakombinovali šperky z kolekcie Kvety Telgártu v spojení s magentovo ružovými šatami éterického strihu. Ľahká priesvitná látka spôsobí, že pri každom pohybe budete ako víla. Preto sme k šatám nakombinovali náušnice lúčne kvety a prsteň ružový kvet.

3. Stredobodom pozornosti

Všetky oči na mne. Presne toto bude veta, ktorá bude výsledkom outfitu, ktorý zladíte s našim výberom šperkov z kolekcie Sarra. Ak ste parketová dračica, jednoznačne si vyberte šaty, ktoré sa lesknú pri každom vašom tanečnom pohybe. My sme vybrali okrištáľované šaty nádhernej kráľovskej modrej farby a k tomu bola jednoznačná voľba náušníca náramkuz kolekcie Sarra.

4. Prekvapivá

Už Coco Chanel hovorila o little black dress, my sme tento krát vybrali black bold gown. Čierna nie je len pre staršie dámy, o tom sme sa mohli presvedčiť na Plese v opere. Čierna farba dominovala na mnohých plesových róbach. Ak si zvolíte šaty s volánom cez rameno, odporúčame srdiečkový náhrdelník z kolekcie Sarra a k nemu krásne vyčesané vlasy do hora, aby ste ukázali dekolt. Nebojte sa náhrdelníkov okolo krku, opticky zoštíhľujú krk viac ako náhrdelníky na dekolte. Vaše vyčesané vlasy ozdobte hrebienkom a ruku na ktorej nie je zahalené rameno ošperkujte náramkom z kolekcie Sarra. Garantujeme vám, že zdanlivo nudná čierna róba bude trefou do čierneho a svojim výberom mnohých prekvapíte.

5. Rozkvitnuté Kvety Telgártu

Túto róbu sme nazvali rozkvitnutá ruža. Červená farba je najobľúbenejšia farba žien. Hodí sa každej a odzrkadľuje vašu vášnivú a zároveň láskavú povahu. Pri tomto type šiat sa priam pýta brošňa na rameno. Prsteň na odhalenú ruku udá punc tomuto pompéznemu outfitu. A aby sme to neprehnali vybrali sme jemné červené náušničky, ktoré ozdobia vaše uši.

6. Odhalené ramená

Pamätáte si ikonickú scénu z filmu Pretty Woman? Julia Roberts dostane náhrdelník, ktorý jej Richard Gere pripne na krk. Véčkový výstrih a nádych 90. tých rokov dostáva v týchto dňoch comeback. Preto sme aj my museli vybrať túto kráľovskú róbu. A aká by to bola kráľovná bez kráľovského šperku? Náhrdelník Kvety Telgártu a tieto šaty boli vyrobené pre seba. Vypnite a uhlaďte si vlásky nechajte dva pramienky rozpustené a dozdobte sa jemnými náušničkami červené kvietky a garantujeme vám, že budete určite kráľovou plesu.

7. Elegantná

Naše plesové tipy nemohli byť bez tejto vzácnej farby. Smaragodovo zelené šaty by mali byť prvou voľbou každej fashionistky, ktorá vie v čom vynikne a vie, že v šatách tejto farby bude na plese absolútne unikátna. Šaty, ktoré sme vybrali sú sami o sebe šperkom, preto sme ich doladili náušnicami a tenkým náramkom z kolekcie Vtáča.

8. Jeden šperk

Naše plesové tipy zakončujeme touto dizajnovou flitrovou róbou. Fialová farba ani zďaleka nie je len pre staršie dámy a čoraz viac sa s ňou stretávame v najnovších kolekciách svetových návrhárov. Táto róba je tak neprehliadnuteľná, že sme ju mohli zladiť len jemnými náušnicami kvietky s lístkom. Ak máte aj vy takto výraznú róbu odporúčame, aby ste ju nechali vyniknúť a šperkami len podčiarkli jej krásu.